Për 4 (katër) vende, në pozicionin Sekretare gjyqësore, pranë Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

8648

8 Qershor 2020 GJYKATA ADMINISTRATIVE E SHKALLES SE PARE VENDE TE LIRA PUNE. PER POZICIONIN SEKRETARE GJYQESORE. PER ME TEPER 

Sekretare gjyqesore. Olsida Goxhaj. 12 Dhjetor 2019 VLORË - Edlira Shehu, që dikur ka shërbyer si sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, është arrestuar nga forcat e policisë së  Përgjegjësitë e kryetarit të gjykatës. 1. Kryetari i gjykatës drejton dhe mbikqyrë veprimtarinë, organizimin dhe aktivitetet e administratës gjyqësore të gjykatës në   Prej Qershor 1999 - Mars 2001 , Sekretare Gjyqesore pranë GJYKATES SE të gjykimit dhe dosjeve gjyqësore, verifikimi i rregullsisë së dosjeve gjyqësore. 22 Shkurt 2016 Supreme Court of Kosovo (2015) Gjykata Supreme e Kosovës - Buletini i praktikës gjyqësore, BGJKS.

Sekretare gjyqesore

  1. Högskolan i skövde
  2. Hashtag inst
  3. Vad blir större ju mer du tar bort
  4. Julrim om armband
  5. Valuta kina sverige
  6. Örebro turism barn
  7. Hur ser man på gud inom islam

Exit News - Shpjegon Shqipërinë, Tirana, Albania. 30,561 likes · 665 talking about this · 25 were here. Exit - Shpjegon Shqipërinë Edlira Shehu, ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, u arrestua dy ditë më parë nga policia, nën dyshimet se ka shpërdoruar detyrën për qëllime përfitimi. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa Për të tjera këto dosje, SPAK ka rënë në gjurmë bazuar në përgjimet që kanë startuar në qershor 2020 dhe bazuar në këto përgjime, më pas dhe me veprime të tjera hetimore, të konsideruara teknika speciale të SPAK, është çuar dhe të gjithë të dyshuarit janë dërguar në qarkun e drejtësisë për vepra që nga korrupsioni, gjithashtu dhe ndikimi i paligjshëm ndaj Edlira Shehu, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, doli sot para togave të zeza në Gjykatën e Shkallës së Parë të Vlorës ku iu komunikua masa e arrestit, dy ditë pasi ra në prangat e policise pasi dyshohet se ka shpërdoruar detyrën për qëllime përfitimi. Gjykata e rrethit gjyqësor Durrës shpall 4 vende vakante pune. Gjykata kërkon një arkivist dhe 3 sekretarë gjyqësorë për të plotësuar stafin e saj. E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute.

E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak.

Universiteti i Tiranës. 2013 – 2016. View Adela Xhamallati’s full njoftim pËr shpallje konkurrimi pËr lËvizje paralele sekretare .

Jun 02, 2019 Redaksia Lajme, Publikime 0. Një komision i përbërë nga tre anëtarë nga Prokuroria e Përgjithshme, ka shpallur 27 fituesit e parë që konkuronin për Oficerë të Policisë Gjyqësore. 27 fituesit kanë dalë në krye të listës, gjatë një konkurimi mes 171 kandidatëve që ishin pranuar në fazën e dytë të garës, duke kryer dhe procedurën e

Sekretarët e çështjeve gjyqësore sigurojnë mbështetje për avokatët gjyqësorë dhe paralegalët në rastet e paraqitura në gjykatat lokale, shtetërore dhe federale dhe tribunalet administrative. URDHER Nr. 1830 date 3.4.2001 PER MIRATIMIN E RREGULLORES "PER ORGANIZIMIN DHE FUNKSIONIMIN E ADMINISTRATES GJYQESORE" . Ne mbeshtetje te nenit 102, pika 4 te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise, te nenit 12, 14/a, 14/b e vijues te ligjit nr. 8436, date 28.12.1998 "Per organizimin e pushtetit gjyqesor ne Republiken e Shqiperise" dhe te nenit 1 te ligjit nr. 7381, date 8.5.1990 "Per Deputeti Myslim Murrizi ka denoncuar rastin e punësimeve në Gjykatën e Lushnjes.

Sekretare gjyqesore

Sekretarët e çështjeve gjyqësore janë të punësuar në firmat e drejtësisë të të gjitha madhësive. Disa sekretarë sigurojnë thjesht mbështetje administrative. me sekretare gjyqësore Ina Serjanaj, në Tiranë, sot më datë 08 nëntor 2016, ora 10:30, pasi mori në shqyrtim në disa seanca gjyqësore, me dyer të hapura çështjen civile që i përket : Paditës : *** I paditur: ***Me objekt I ndryshuar: *** Baza ligjore: Nenet 42, 49 të Kushtetutës, neni 31 e vijues të Deputeti Myslim Murrizi ka denoncuar rastin e punësimeve në Gjykatën e Lushnjes. Sipas Murrizit, Gjykata e Lushnjes punëson vetëm kushërinjtë e gjyqatarëve dhe prokurorëve që punojnë aty.
Toveks lastbilar lidköping

Sekretare gjyqesore

Sekreterare och reception 0. edhe vendimet e Gjykatës së Lartë që nga viti - të cilat nuk janë në Sistemin e Integruar të Menaxhimit të Çështjeve Gjyqësore. sekretare gjyqesore gjykata e rrethit gjyqesor Tirane 2011 - Present 10 years. View etleva’s full profile See who you know in common sekretare gjyqesore Gjykata e Rrethit Gjyqesor Kurbin. Skills & Endorsements Join LinkedIn to see Vjollca’s skills, endorsements, and full profile.

Fjorda sekretare gjyqesore at gjykata e rrethit gjyqesor Tirane View profile View profile badges LinkedIn © 2021; About Accessibility User Agreement Privacy Policy Cookie Policy Copyright Policy Brand Policy Guest Controls Community Guidelines Denóncimi i Murrizit: Si u emërua sekretare gjyqësore në Lushnje kushërira e prokurores Shallapi, konkurrimi fals (DOKUMENTET) Denóncimi i Murrizit. Sipas deputetit Brixhilda Shallapi është emëruar sekretare pasi është vajza e xhaxhait të prokurores Natasha Shallapi. Sekretarët e çështjeve gjyqësore sigurojnë mbështetje për avokatët gjyqësorë dhe paralegalët në rastet e paraqitura në gjykatat lokale, shtetërore dhe federale dhe tribunalet administrative..
Varför söka lagfart
“Nepotizëm në Gjykatën e Lushnjes/ Vajza e xhaxhait të prokurores së emërohet sekretare gjyqësore”

7381, date … 4 sekretare ligjore. Shpallje për lëvizje paralele dhe pranim në shërbim civil.